HOLDER DINE
RESTAURANTER RØGFRIE
Et system med fleksible rygekabiner og loungeenheder, der holder din restaurant røgfri og gæster glade
Fleksibilitet og Design
Luftstrømme kan ikke kontrolleres, og at tilbyde et røgfrit bord ved siden af et rygerbord fungerer ikke. For at sikre den kulinariske oplevelse og tilbyde god luftkvalitet skal passiv rygning forhindres.
Ved at installere vores unikt designede rygekabiner kan rygere og ikke-rygere socialisere uden at nogen udsættes for passiv røg. Den samlede luftkvalitet øges, og det gør gæsterne og medarbejdernes komfort også. Vores løsninger reducerer omkostninger til vedligeholdelse af møbler og rengøring. Vi har endvidere kabine-løsninger til udendørs brug såvel som almen og mobile/transportable luftrensere.
TYPISKE UDFORDRINGER
MØDT AF RESTAURANTER
De mange udfordringer og deres effektive og brugervenlige løsninger
Udfordringer og Løsninger
Ved dårlige eller ikke-eksisterende rygeområder, opstår der oftest mange udfordringer for både passagerer og lufthavne. Disse ellers let uundgåelige udfordringer påvirker alle berørte parter negativt.
Vores fritstående rygekabiner og enheder tilrygerum tilbyder en effektiv løsning på disse udfordringer, hvilket sikrer en positiv oplevelse for både rygere og ikke-rygere.
Typiskeudfordringer | Effektive Løsninger |
EN ØDELAGT KULINARISK OPLEVELSE: Tobaksrøg ødelægger smagsoplevelsen af god mad – for både rygere og ikke-rygere. I stedet for helt at forbyde at ryge inde i restauranten, ved installering af vores rygekabiner eller rygerum tilbydes der en enestående løsning. Det giver rygere mulighed for at nyde en cigaret, mens de stadig er i stand til at interagere med andre gæster | EN FULDENDT KULINARISK OPLEVELSE: Vores løsninger til rygning eliminerer al røg og lugt, og dermed giver den ultimative mad- og smagsoplevelse for alle gæster. |
FORURENEDE INDGANGE OG UDENDØRSOMRÅDER: Forurenede, ildelugtende og overfyldte indgangsområder samt passiv røg der mødergæsterne giver et dårligt indtryk. | RENE OG ATTRAKTIVE INDGANGSPARTIER OG UDENDØRSOMRÅDER: At blive mødt af en ren indgang og udendørsområde får gæsterne til at føle sig velkomne og værdsatte. |
TAB AF GÆSTER: Gæster, der tvinges til at gå udenfor for at ryge, kan beslutte at finde et andet sted efter middagen, der ofte bringer medgæster med. Desuden vil mange gæster undgå røgfrie virksomheder helt. | GÆSTER DER BLIVER: Med vores indendørs rygerkabiner kan rygere og deres medgæster forblive sammen og interagere sikkert i et sundt, røgfrit miljø. Dette får gæsterne til at blive længere. |
TAB AF PROFIT: Rygere, der forlader restauranten for at ryge udenfor, bruger mindre tid ved bordet, hvilket fører til indtægtstab. I stedet kunne de sidde behageligt i vores røgkabine og nyde en drink eller kaffe efter middagen i nærheden af medgæsterne. | FORBEDRET INDTÆGTER: Med indendørs rygekabiner tæt på baren kan rygere slappe af når de ryger, mens de nyder en drink eller kaffe efter middagen. |
DÅRLIGT IMAGE: Et dårligt omdømme på grund af mangel på faciliteter til rygere, som ofte vil nyde en cigaret efter maden. | FORBEDRET IMAGE: Det forbedrer det samlede image for restauranter som forestående og indbydende med forbedret service for alle. |