LUFTHAVNE


  • Holder Jeresterminalerrøgfrie
  • Tilbyder alle passagerer et behagelig ophold uden
    passiv rygning
  • Reducererrisikoen for brand
  • Modulopbygget og transportable fritstående enheder

HOLDER
JERESTERMINALERRØGFRIE


Et system med fleksible rygekabiner og loungeenheder, der holder dine terminaler røgfri, passagerer glade og stressfrie

Fleksibilitetog Design

Stress og ubehag blandt passagerer, forurenede indgange, sikkerhedsproblemer og tabt/mistet profiter et par af de typiske udfordringer for lufthavne uden velovervejede indendørs rygeområder.

Vores rygekabiner tilbyder en effektiv løsning, der holder dine terminaler røgfri samt dine passagerer og personale glade og stressfrie.

I sit elegante danske design vil vores kabiner passe perfekt ind i omgivelserne samtidig med at tilføje et visuelt æstetisk indtryk. Grundet deres modulopbygning er det muligt at implementere dem i sociale områder, nær cafeer og i transitområder for at sikre en behagelig oplevelse samt ren luft for alle passagerer. Vi har endvidere kabineløsninger til både til inden- og udendørs brug samt mobile luftrensere.

TYPISKE UDFORDRINGER
MØDT AF LUFTHAVNE


De mange udfordringer og deres effektive og brugervenlige løsninger

Udfordringer og Løsninger

Ved dårlige eller ikke-eksisterende rygeområder, opstår der oftest mange udfordringer for både passagerer og lufthavne. Disse ellers let uundgåelige udfordringer påvirker alle berørte parter negativt.

Vores fritstående rygekabiner og enheder tilrygerum tilbyder en effektiv løsning på disse udfordringer, hvilket sikrer en positiv oplevelse for både rygere og ikke-rygere.

Typiskeudfordringer

Effektiveløsninger

STRESS: Stress og irritation over kedelige ture frem og tilbage gennem sikkerhedstjek til ofte fjerntliggende udendørs rygningsområder.LESS STRESS: Giver mere tid til afslapning og shopping samt gør det muligt for rygere / ikke-rygere at være tæt på hinanden.
WASTED TIME: Spildt tid der kunne have været brugt bedre på at slappe af eller kigge på butikker.NO WASTED TIME: Eliminerer længere gåture til rygeområder placeret udenfor.
POLLUTED ENTRANCES: Forurenet, ildelugtende og overfyldte indgangsområder samt risikoen for passiv rygning hos ikke-rygende passagerer.CLEAN ENTRANCES: Renser forurenede indgangsområder og fjerner risikoen fra passiv røg.
LONGER BREAKS: Længere rygepauser for lufthavnsansatte der er nødsaget til at gå unødigt langt for at ryge.SHORTER BREAKS: Reducerer længden på rygepauser for lufthavnens personale.
SECURITY ISSUES: Forøgede sikkerhedsproblemer og tid brugt af sikkerhedspersonale til at kontrollere rygere gentagne gange.INCREASED SECURITY: Øger sikkerheden samtidig med at reducere tiden sikkerhedspersonalet bruger på tjek af rygeområder.
REVENUE LOSS: Potentielt tab af indtægter fra rygere i barer, restauranter og butikker, mens de bruger deres tid på at ryge udenfor.BETTER REVENUES: Giver mulighed for bedre indtægter, da rygere har mere tid til shopping og til at slappe af i barer / restauranter.

ET UDPLUK AF VORES KUNDER


Have any questions?


Please feel free to contact us