SHOPPING CENTRER


  • Holder ditstorcenterrøgfrit
  • Givergæsternemulighed at ryge under behagelige
    omgivelser og uden passiv røg
  • Reducererisikoen for brand
  • Modulopbygget og transportable fritstående enheder

HOLDER DIT
CENTER RØG FRIT


Et system med fleksible rygekabiner og loungeenheder, der holder dit kontor røgfrit og medarbejderne glade

Fleksibilitet og Design

Mange indkøbscentre har implementeret vores moderne og fleksible løsninger til indendørs / udendørs rygning. Dette holder hovedområderne helt røgfri og får alle kunder til at føle sig hjemme – både rygere og ikke-ryger. Vores certificerede filtersystem garanterer et sundt, friskt og røgfrit miljø.

Vi tilbyder fritstående rygekabiner med glatte ild- og lugtbestandige askebægre og tilpassede luftrenser filtreringssystemer til rygerum. Vi har endvidere kabine-løsninger til udendørs brug såvel som almindelige, mobile luftrensere.

TYPISKE UDFORDRINGER
MØDT AF STORCENTRE


De mange udfordringer og deres effektive og brugervenlige løsninger

Udfordringer og Løsninger

Ved dårlige eller ikke-eksisterende rygeområder, opstår der oftest mange udfordringer for både gæster og storcentre. Disse ellers let uundgåelige udfordringer påvirker alle berørte parter negativt.

Vores fritstående rygekabiner og enheder tilrygerum tilbyder en effektiv løsning på disse udfordringer, hvilket sikrer en positiv oplevelse for både rygere og ikke-rygere.

Typiske Udfordringer

Effektive Løsninger

FORURENDE INTRANSER OG UDENDORS OMRÅDER: Forurenede, ildelugtende og overfyldte indgangsområder samt passiv røg der mødergæsterne giver et dårligt indtryk.RENE, ATTRAKTIVT INDGANGPARTIER OG UDENDØRS OMRÅDER: At blive mødt af et rent miljø får kunderne til at føle sig velkomne og værdsatte.
TAB AF KUNDER: Kunder som er tvunget til at gå udenfor for at ryge, kan vælge at gå hen et andet sted eller slet ikke komme tilbage igen. Mange kunder vil undgå røgfrie virksomheder helt.BLIVENDE KUNDER: Med vores indendørs rygekabiner kan rygere og deres medkunder forblive sammen og interagere sikkert i et friskt og røgfrit miljø. Kunderbliverlængere.
TAB AF INDTÆGTER: Det er klart, at et tab af kunder fører til et indtægtstab. Stadig en betydelig del af befolkningen er rygere, og der er virkelig ingen grund til at udelukke dem.FORBEDRET INDTÆGTER: Med indendørs rygekabiner tæt på baren kan rygere slappe af når de ryger, mens de nyder en drink eller kaffe efter middagen.
DÅRLIGT IMAGE: Dårligt omdømme grundet manglende faciliteter til rygerne. Dette er et ret almindeligt problem, der let overses.FORBEDRET IMAGE: Det forbedrer det samlede image for restauranter som forestående og indbydende med forbedret service for alle.

ET UDPLUK AF
VORES KUNDER


Have any questions?


Please feel free to contact us