INDUSTRI


  • Holder Dit Industryområde Røg Frit
  • Tilbyder medarbejdernemulighed at ryge under
    behagelige omgivelser og uden passiv røg
  • Reducererisikoen for brand
  • Modulopbygget og transportable fritstående enheder

HOLDER DIT
INDUSTRYOMRÅDE RØGFRIT


Et system med fleksible rygekabiner og loungeenheder, der holder dit kontor røgfrit og medarbejderne glade

Fleksibilitet og Design

Når rygning skal reguleres med succes i produktion, lager og andre industriområder, tilbyder vores pladsbesparende, fritstående rygekabiner flere fordele. Højere produktivitet og sikkerhed opnås ved kontrollerede rygepauser i udvalgte rygekabiner på produktionsgulvet. Rygefaciliteter integreret i grundplanen eliminerer spildt tid og øger sikkerheden.

Tilslutning til ventilationssystem er ikke påkrævet, da vores filtreringsteknologi fungerer uafhængigt. De unikke brandsikre askebæger håndterer tusinder af cigaretter og aske. Vi har endvidere kabine-løsninger til udendørs brug såvel som almindelige, mobile luftrensere.

TYPISKE UDFORDRINGER
MØDT AF INDUSTRIOMRÅDER


De mange udfordringer og deres effektive og brugervenlige løsninger

Udfordringer og Løsninger

Ved dårlige eller ikke-eksisterende rygeområder, opstår der oftest mange udfordringer for både medarbejdere og industryområder. Disse ellers let uundgåelige udfordringer påvirker alle berørte parter negativt.

Vores fritstående rygekabiner og enheder tilrygerum tilbyder en effektiv løsning på disse udfordringer, hvilket sikrer en positiv oplevelse for både rygere og ikke-rygere.

Typiskeudfordringer

Effektive Løsninger

UDEFINEREDE RYKKEOMRÅDER OG POLITIKKER: Manglende klare reglementer omkring tid og område for rygning, resulterer i ukontrolleret og tilfældig rygning.ATTRAKTIVE RUM FOR PAUSER: Gør det muligt at højne niveauet af pauserne ved at bidrage med friskhed og fællesskab. Vores rygekabiner er så effektive, at ikke-rygere ikke bliver generet af passiv rygning, selv når de befinder sig i det samme rum til under pauserne, hvilket gør det muligt at socialisere bedre i pauserne.
SIKKERHEDS PROBLEMER: Brandfare, passiv rygning og rygning i uegnet områder er alvorlige sikkerhedsmæssige problemer, som er udløst af mangel på velplanlagte rygefaciliteter for de ansatte.ØGET SIKKERHED: Vores rygekabiner og lounge-enheder er vigtige skridt hen imod et mere sikkert miljø. Slut med forøget brandfare, passiv rygning og rygning i begrænsede områder.
MINDRE PRODUKTIVITET: Et betydeligt antal arbejdstimer spildes dagligt af, at medarbejdere skal gå langt og ofte gennem lange sikkerhedskontroller for at ryge. Dette har en negativ indvirkning på produktiviteten.ØGET EFFEKTIVITET: Effektive rygekabiner beliggende tæt på arbejdspladsen eliminerer behovet for langvarige gåture for rygere uden for området, hvilket reducerer længden af rygepauser. Dette minimerer stress og forbedrer produktiviteten. Vores rygekabiner er meget fleksible og kan let monteres i den eksisterende grundplan.
UDMATTELSE OG UBEHAG: Almindelige ventilationssystemer kan reducere lugten af tobaksrøg, men de fjerner ikke gasser i røg eller beskytter både gæster og ansatte mod sundhedsfarerne ved passiv rygning. Utilstrækkelig ventilation medfører forkølelse, influenza, allergier samt udmattelse og ubehag. Alle disse leder til udeblivelse og mindre produktivitet.FRISK ENERGI OG PRODUKTIVITET: Ren luft reducerer sundhedsfarer og resulterer i gladere, energiske medarbejdere med mindre fravær og højere produktivitet.

ET UDPLUK AF
VORES KUNDER


Have any questions?


Please feel free to contact us