HOTELLER


  • Holder dit hotel røgfrit
  • Tilbyder alle gæster et behageligt ophold
    uden passiv rygning
  • Reducererrisikoen for brand
  • Modulopbygget og transportable fritstående enheder

BEHOLDER DIN
HOTELLER RYGGFRI


Et system med fleksible rygekabiner og loungeenheder der holder dit hotel røgfrit og gæsterne glade

Fleksibilitet og Design

Hoteller og resorts der har implementeret moderne og fleksible løsninger til indendørs / udendørs rygning og samtidig holder hovedområderne helt røgfrie, får alle gæster til at føle sig hjemme – både rygere og ikke-rygere.

Det er ikke tilstrækkeligt at have rygerum tilsluttet almindelig ventilation, da gasserne fra tobaksrøg finder vej ud. Vores certificerede filtersystem garanterer et sundt, friskt og røgfrit miljø.

Vi tilbyder fritstående rygekabiner med slanke ild- og lugtbestandige askebægre og tilpassede luftrensende filtreringssystemer til rygerum. Hoteller kan reducere skader på tæpper og møbler og begrænse rengøringsomkostningerne. Vi har endvidere kabineløsninger til udendørs brug såvel som almindelige, mobile luftrensere.

TYPISKE UDFORDRINGER
HOS HOTELLER


De mange udfordringer og deres effektive og brugervenlige løsninger

Udfordringer og Løsninger

Ved ikke dårlige eller ikkeeksisterende rygeområder, opstår der oftest mange udfordringer for både gæster og hoteller. Disse ellers let uundgåelige udfordringer påvirker alle berørte parter negativt.

Vores fritstående rygekabiner og enheder med rygerum tilbyder en effektiv løsning på disse udfordringer, hvilket sikrer en positiv oplevelse for både rygere og ikke-rygere.

Typiskeudfordringer

Effektive Løsninger

AN UNCLEAN, STALE ATMOSPHERE: Et dårligt ventileret hotel ødelægger den friske atmosfære og fører til utilfredse gæster. Dette handler ikke kun om tobaksrøg. Den indendørs dekoration af de fleste hoteller med tæpper, sengelinned og tunge møbler er en regelmæssig invitation til en usund luftbåren cocktail af støv, snavs og ubehagelig lugt.A CLEAN, FRESH ATMOSPHERE: Effektiv ventilation er ikke kun et vigtigt punkt for gæsterne, det sikrer også sundere forhold for hotellets ansatte. Mindre snavs og støvpartikler sætter sig ikke så let i tæpper og møbler, hvilket reducerer den tid, der kræves til rengøring og vedligeholdelse.
FALSE ALARMS: Uautoriseret rygning i områder, der ikke er beregnet til rygning, kan udløse brandalarmer i ekstreme tilfælde, hvilket resulterer i stressende evakueringer, som påvirker gæsterne og personalet negativt og unødvendigt.FIRE SAFETY: Undgå unødvendige falske brandalarmer. Vores askebægersystemer er brandsikre.
POLLUTED ENTRANCES AND OUTDOOR AREAS: Forurenede, ildelugtende og overfyldte indgangsområder samt passiv røg der mødergæsterne giver et dårligt indtryk.CLEAN, ATTRACTIVE ENTRANCE AND OUTDOOR AREAS: At blive mødt af en ren indgang får gæsterne til at føle sig velkomne og værdsatte.
FEWER REPEAT GUESTS: En fælles faktor for gentagne besøg på et hotel er renlighed såvel som indkvartering for alle gæster – både rygere og ikke-rygere. At blive tvunget udenfor til at ryge er en unødvendig og en irritation som let undgås.MORE RETURNING GUESTS: Med indendørs rygekabiner føler rygerne sig velkomne, da de ikke tvunget udenfor for at ryge. På samme tid kan ikke-rygere nyde den friske og røgfrie luft.
BAD RATINGS HURT THE IMAGE: Negative anmeldelser på rejsefora har en dårlig indflydelse på image, og kan resultere i tab af gæster.HIGHER RANKING AND A BETTER IMAGE: Gode løsninger til rygere, mens hotellet holdes røgfrit, resulterer altid i positive vurderinger på rejsefora, hvilket forbedrer det samlede image af hotellet.

ET UDPLUK AF VORES KUNDER


Have any questions?


Please feel free to contact us