Udendørs Rygekabiner

SQ Series

Outdoor Smoking Lounge

Vores udendørs rygekabiner tilbyder sikre, praktiske rum til flere rygere samtidig uden at miljøet påvirkes af passiv rygning. De følger de samme strenge design- og produktionsregler som vores indendørs rygekabiner, herunder forbedret sikkerhed og brandsikring.

Desuden bruges de samme filtre og reservedele, hvilket gør det praktisk for kunder at have både vores indendørs og udendørs rygekabiner. Vores udendørs rygekabiner er designet til barske vejrforhold og er beregnet til at modstå forskellige temperaturer. Den robuste konstruktion af aluminium og glas sikrer, at det er en vejrbestandig udendørs løsning. Kabinenindeholder en timer, der automatisk slukker lyset, og filtrene er vil gåi standby-mode for at spare strøm. Når sensoren registrerer aktivitet, starter funktionerne op igen. Timeren kan indstilles til at styre lyset i kabinen, samt aircondition kan indstilles med en timer.

Den udendørs rygekabine sikrer, at man kan ryge i et behageligt miljø uden at røgenpåvirker omgivelserne, og derfor forhindrer ubehagelig røglugt. Kabinens effektive filtrering fanger alle partikler og gasser, og forhindrer spredning af skadelige stoffer og lugt af cigaretter på offentlige steder, indgange og arbejdspladser. Brugerne kan ved hjælp afen manuel skydedør eller automatisk dør træde ind i rygekabinen. Disse fordele gør den udendørs rygekabine perfekt til lufthavne, hospitaler, offentlige bygninger og andre typer arbejdspladser.

I størrelser fra 6,25 m2 kan vores udendørs kabiner rumme 4-12 samtidige brugere.

Hvorfor vælge en rygekabine

En rygekabine medfører flere fordele end kun at rense luften. Det er en sikker, sund og omkostningseffektiv løsning, der sikrer, at ikke-rygere ikke udsættes for passiv rygning, eller at rygere bliver negligeret. Desuden garanterer vores løsninger effektiv eliminering af gasser, lugt og andre partikler. Der er adskillige gode grunde til at vælge en rygekabine. For yderligere information, er du velkommen til at kontakte os.

Designet Bag Rygekabinen

Dør

Brugere kan komme ind i rygekabinen ved en automatisk dør, der også giver adgang til dem, der er bundet af kørestole.

Lys

Rygekabinen er udstyret med LED-spotlys, som automatisk tænder / slukkes, når folk kommer ind og forlader kabinen.

Askebægret

Cigaretterne opsamles og opbevares i det certificerede brandsikre, lugtfrie aluminium askebæger.

Ventilator

Vores hytter har indtil nu den mest kraftfulde, yderst effektive, omkostnings reducerende ventilator. Resultatet er enestående.

Designated Outdoor Smoking Lounge by Smoke Solution
Designated Outdoor Smoking Lounge by Smoke Solution
Designated Outdoor Smoking Lounge by Smoke Solution

SQ Series ELEVATION

SQ Series PRODUKT INFORMATION

TECHNICAL INFORMATION
Dimensions (W x D x H) 2460 x 2400 x 2715 mm
Main housing material Frame housing : Steel SPCC 1.5m

Panel                  : Medium Density Fiberboard (MDF)

Roof                   : 50mm sandwich panel

Main housing colours Frame housing : Powder coated steel RAL 9005 (Black) or RAL 9006 (Grey) Other colours are optional

Front                  : Grey-Mahogany, Black-Mahogany, Grey-Maple, Black-Maple

Leak tested Yes
Simultaneous smokers 6 – 8 persons
Certification CE – According to DIN EN 13823, DIN EN 1364-1 – Tested and approved by BGIA

ISO certification in 2018: ISO 9001 and ISO 14001

FEATURES
Adjustability Variable airflow speeds for stand-by and running modes.
Power saving Sensor activation by entrance into the cabin reduces power consumption.
Door System Double–action swing door , close automatically
Roof 50mm sandwich panel roof, heat and water resistance coating (white)
Customisation LCD screen, foot rest, stickers, laminated glass, colours, filters etc.

ANDRE LØSNINGER


CERTIFIKATER OG GENNEMTESTET TEKNOLOGI


Smoke Solution HEPA Filter

Vores filtreringsteknologi er dokumenteret og certificeret tilat fjerne 99.5% af skadelige forurenende stoffer fra cigaretrøg. Smoke Solutions Pro HEPA-filter testes og certificeres af et uafhængigt tredjepartslaboratorium for effektivt at filtrere gasser og partikler. Filtrene er grundigt designet og udviklet for at sikre den bedste filtrering. Vi tester hvert eneste Pro HEPA-filter individuelt, for at sikre den bedste ydeevne, og at filtrenelever op til vores strenge specifikationer.

Vi tester hvert eneste Pro HEPA-filter individuelt for at sikre den bedste ydelse og at det opfylder vores strenge specifikationer.

 

Samlet filtereffektivitet : Ozonators 0%, Ionizers 2%, Ordinary HEPA 36%, Smoke Solution Pro HEPA Filter 99,5%

Vi stræber efter at være bedst, og det er grunden til, at vores produkter kontinuerligt testes, godkendes og certificeres af uafhængige, internationale testlaboratorier og institutioner. Vores produkter er testet og certificeret med henblik på brandsikkerhed samt filtreringsniveau af gasser og partikler. Disse test garanterer desuden, at vores produkter lever op til deres høje standard hver eneste gang.

Brandsikretaskebæger testet og certificeret af DBI – Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut.
Testet og certificeret af IFA. ISO-certificering: ISO 9001 og ISO 14001.
CE i henhold til DIN EN 13823, DIN EN 1364-1

TEKNOLOGIEN BAG RYGEKABINEN


how outdoor smoking cabin works by smoke solution

1-2

For at skabe et røgfrit miljø er det nødvendigt at fange røgen, før den forlader kabinen.Grundetvores specialudvikledefiltreringssystem sendes røgen i den ønskede retning, og dermed sikrer at alle skadelige partikler og gasser bliver filtreret samt renset. Vores udendørs rygekabine gør dette muligt gennem design og strategisk placeret luftindtag, at sikrer miljøet omkring kabinen mod gasser, partikler og lugt fratobaksrøg.

 

2-3

Vores filtreringssystem sikrer, at selv de mindste partikler fjernes. Vores design sikrer at alle gasser og partikler fra tobaksrøg bliver filtreret, og derefter kommer ud som ren, åndbar luft og skaber en cirkulationseffekt i kabinen. Forurenende stoffer forbliver fanget i filtrene. Regelmæssig vedligeholdelse garanterer, at systemet kørereffektivt og problemfrit.

 

4-5

Vores udendørs rygekabine kan udstyres med et klimaanlæg, der skaber kold luft som blandes med det filtreret luft. Cirkulationen sikrer, at luften altid er ren og desuden gørkabinen til en omkostningsbesparende løsning.

 

6

Det certificerede, brandsikre og lugtfrie askebæger i aluminium sikrer opbevaring af aske og cigaretskodder uden gener fra lugt og skadelige partikler.

Smoking Cabin in Airport by Smoke Solution

Have any questions?


Please feel free to contact us