"> Restauranter – Smoke Solution

RESTAURANTER


  • Holder din restaurant røgfrie
  • Tilbyder alle gæster et behageligt ophold uden passiv rygning
  • Reducererrisikoen for brand
  • Modulopbygget og transportable fritstående enheder

HOLDER DINE

RESTAURANTER RØGFRIE


Et system med fleksible rygekabiner og loungeenheder, der holder din restaurant røgfri og gæster glade

Fleksibilitet og Design

Luftstrømme kan ikke kontrolleres, og at tilbyde et røgfrit bord ved siden af et rygerbord fungerer ikke. For at sikre den kulinariske oplevelse og tilbyde god luftkvalitet skal passiv rygning forhindres.

Ved at installere vores unikt designede rygekabiner kan rygere og ikke-rygere socialisere uden at nogen udsættes for passiv røg. Den samlede luftkvalitet øges, og det gør gæsterne og medarbejdernes komfort også. Vores løsninger reducerer omkostninger til vedligeholdelse af møbler og rengøring. Vi har endvidere kabine-løsninger til udendørs brug såvel som almen og mobile/transportable luftrensere.

TYPISKE UDFORDRINGER

MØDT AF RESTAURANTER


De mange udfordringer og deres effektive og brugervenlige løsninger

Udfordringer og Løsninger

Ved dårlige eller ikke-eksisterende rygeområder, opstår der oftest mange udfordringer for både passagerer og lufthavne. Disse ellers let uundgåelige udfordringer påvirker alle berørte parter negativt.

Vores fritstående rygekabiner og enheder tilrygerum tilbyder en effektiv løsning på disse udfordringer, hvilket sikrer en positiv oplevelse for både rygere og ikke-rygere.

Typiskeudfordringer

Effektive Løsninger

EN ØDELAGT KULINARISK OPLEVELSE: Tobaksrøg ødelægger smagsoplevelsen af god mad – for både rygere og ikke-rygere. I stedet for helt at forbyde at ryge inde i restauranten, ved installering af vores rygekabiner eller rygerum tilbydes der en enestående løsning. Det giver rygere mulighed for at nyde en cigaret, mens de stadig er i stand til at interagere med andre gæster EN FULDENDT KULINARISK OPLEVELSE: Vores løsninger til rygning eliminerer al røg og lugt, og dermed giver den ultimative mad- og smagsoplevelse for alle gæster.
FORURENEDE INDGANGE OG UDENDØRSOMRÅDER: Forurenede, ildelugtende og overfyldte indgangsområder samt passiv røg der mødergæsterne giver et dårligt indtryk. RENE OG ATTRAKTIVE INDGANGSPARTIER OG UDENDØRSOMRÅDER: At blive mødt af en ren indgang og udendørsområde får gæsterne til at føle sig velkomne og værdsatte.
TAB AF GÆSTER: Gæster, der tvinges til at gå udenfor for at ryge, kan beslutte at finde et andet sted efter middagen, der ofte bringer medgæster med. Desudenvil mange gæsterundgårøgfrievirksomhederhelt. GÆSTER DER BLIVER: Med vores indendørs rygerkabiner kan rygere og deres medgæster forblive sammen og interagere sikkert i et sundt, røgfrit miljø. Dettefårgæsternetil at blivelængere.
TAB AF PROFIT: Rygere, der forlader restauranten for at ryge udenfor, bruger mindre tid ved bordet, hvilket fører til indtægtstab. I stedet kunne de sidde behageligt i vores røgkabine og nyde en drink eller kaffe efter middagen i nærheden af medgæsterne. FORBEDRET INDTÆGTER: Med indendørs rygekabiner tæt på baren kan rygere slappe af når de ryger, mens de nyder en drink eller kaffe efter middagen.
DÅRLIGT IMAGE: Et dårligt omdømme på grund af mangel på faciliteter til rygere, som ofte vil nyde en cigaret efter maden. FORBEDRET IMAGE: Det forbedrer det samlede image for restauranter som forestående og indbydende med forbedret service for alle.

ET UDPLUK AF VORES KUNDER


Have any questions?


Please feel free to contact us