Features

Vores rygekabiner er udstyret med slanke og elegante selvslukkende askebægere i rustrit stål. De har stor kapacitet og kan med sikkerhed håndtere flere tusinde cigaretter og aske. En ikke-brændbar beholder inde i askebægeret sikrer at alle tændte cigaretskod som smides i askebægeret slukkes øjeblikkeligt. Det unikke askebæger er let at tømme og holde rent.

Sort og grå er vores standard farver på det pulverlakerede stål. Farverne på stål og træ kan kombineres på valgfri måde. Hvis vores kunder gerne vil have deres egen farve eller andre løsninger som tilvalg er der mulighed for det.

Til krævende interiører producerer vi elegante rygekabiner i rustfrit stål.

Electricity Smoking Cabin

Vores rygekabiner har et meget lavt energiforbrug og ​​kræver kun en almindelig 230V (110V) stikkontakt. Teknologien som er brugt sikrer at strømforbruget reduceres betydeligt og bliver reguleret af den integrerede bevægelsessensor. LED spots og høj/lav ventilator funktionen tændes og slukkes automatisk. Hver parameter kan justeres individuelt. I test er det blevet dokumenteret at netop vores produkt er en sand vinder på energi spare bølgen.

Energiforbruget for én enkelt standard enhed:

  • Stand-by (100 m3 luft / time) 5 W
  • I funktion (400 m3 luft / time) 90 W
  • I funktion (600 m3 luft / time) 135 W

 

Vi har et effektivt 3-trins filter , og det er alt hvad det kræves for at holde luften 99,95%. Det giver ren ydelse og mindre veligeholdelse. Vores filtrerings teknologi er absolut 100% ozonfri. Den intelligente computer-styrede motor vil automatisk kompensere hastigheden når de miljømæssigt nedbrydbare engangsfiltre gradvis bliver mættet, og det sikrer et konstant luft niveau til at holde resultatet af ren luft konsekvent. Dette giver et lavt energiforbrug.

Kraftig 3-trins-filter:

Forfilter Forfilteret er betegnet som et groft partikel samler i overensstemmelse med standarden DIN EN 779: 2003 og bruges til at fjerne større støvpartikler for at forlænge levetiden på Carbon og HEPA-filter. Forfilteret er klassificeret som G4, hvilket betyder, at filteret har over 90% gennemsnitlig opfangning (Am). Partikelfilter Det vigtigste partikelfilteret er et yderst effektivt HEPA-filter, der er klassificeret som et H13 filter i henhold til DIN EN 1822 standarden. Filteret fjerner mindst 99,95% af alle luftbårne partikler på 0,3 mikrometer (um) i diameter. Kulfilter Dette filter indeholder særdeles aktivt kul baseret på kokosnøddeskaller som absorberer og neutraliserer alle grundlæggende gasser i tobaksrøg. Desuden tilsættes aluminium oxid for at adsorbere skadelige gasser og fjerne ubehagelige lugte.

Hver ryge kabine er udstyret med den 4. generation af EC-ventilator, som styres af en integreret PLC-dreven computer, der nøje overvåger hver bevægelse for at holde luftstrømmen konstant og behagelig. Du kan kalibrere systemet til at passe netop dine behov, fra en luftstrøm på 100 m3 luft / time  (på energy effektiv standby) til maksimum på 1.200 m3 luft / time.

Den intelligente EC-ventilator trækker automatisk den optimal mængde luft igennem rensnings systemet for at enheden fungerer effektivt og på samme niveau, selv hvis de udskiftelige filtre bliver overfyldte og luftstrømmen ellers ville falde.

Glass Of Cabin

Vi bruger højkvalitets 8mm hærdet glaspaneler i vores rygekabiner. Glasset er en vigtig del som er med til at gøre vores design let og elegant. Det gennemsigtige look og moderne design sikrer at vores kabiner falder nemt ind i alle omgivelser. Matteret glas er valgfrit og kan bestilles separat. Matterede områder vil bidrage til at gøre rygning mere privat og at have firma logo på glasset er også hyppigt brugt.

Hærdet glas er en type sikkerhedsglas som laves ved kontrollerede termiske eller kemiske behandlinger for at øge sin styrke op til ti gange, sammenlignet med det normale glas. Hvis glasset skulle gå i stykker, ville det vil bryde i små stykker uden skarpe kanter. Lamineret sikkerhedsglas kan bestilles som ekstraudstyr.

Noise Leve

Vores rygekabiner er meget rolige og behagelige at bruge. Støjniveauet er knapt mærkbart og det giver enheden mulighed for at passe ind i alle rum.

Støjniveauet for en enkelt standard enhed:

  • Stand-by (100 m3 luft / time) 35,0 dB
  • I funktion (400 m3 luft / time) 41,5 dB
  • I funktion (600 m3 luft / time) 48,5 dB

Smoking Cabin

Vi bruger træpaneler i høj kvalitet og ensartet udformning. Mahogni og ahorn er vores standard træfarver. Alle finér er lavet af ægte ahorn fra Malaysia og Canada. Vi sikrer at finéren har samme ensartet farve (henholdsvis mahogni og ahorn) ved at tilføje farve til finéren.

  • MDF (Medium Density Træfiberplade) er fremstillet ved hjælp af en tør proces, hvor træfibre er blandet med en naturlig lim og presses under tørre forhold.
  • Tykkelsen er 17 mm til front panel, 17 mm til loftet og 25 mm for bordpladen.
  • Den klare forsegler, polyurethan lak, giver et fuldstændigt ensartet finish og solid holdbarhed. Panelerne er blanke, bakterieafvisende, alkohol og vandafvisende.
  • Træpanelerne kan også blive tilpasset i andre farver eller materialer efter anmodning.